Regi duidelijk over zijn relatie met Elke Vanelderen: “Dan nog zou de uitkomst hetzelfde zijn” Buitenland
Buitenland

Regi duidelijk over zijn relatie met Elke Vanelderen: “Dan nog zou de uitkomst hetzelfde zijn”

Regi duidelijk over zijn relatie met Elke Vanelderen: “Dan nog zou de uitkomst hetzelfde zijn”

Regi is een van onze meest succesvolle Belgische artiesten. Hij staat al meer dan twintig jaar aan de absolute top van de muziekindustrie. Dat is geen toeval: de Limburgse dj heeft in zijn leven heel bewuste keuzes gemaakt.

"Als ik het allemaal opnieuw zou moeten doen, ik zou het bijna hetzelfde doen", laat Regi weten in Het Laatste Nieuws. "Er is nooit een T-splitsing of een kruispunt geweest waarvan ik achteraf denk: 'Was ik daar maar naar links gegaan in plaats van naar rechts.' Ook in mijn liefdesleven sta ik achter m'n gemaakte keuzes. Ik ben iemand bij wie veel moet wijken voor de job.”

“Als ik het opnieuw zou doen, zou ik het me misschien anders voornemen, maar de uitkomst zou waarschijnlijk dezelfde zijn", voegt Regi daaraan toe. "Dat is de aard van het beestje: er is gewoon héél veel liefde voor muziek. Met alle gevolgen vandien voor mijn privéleven. Niet dat álles moet wijken voor muziek. Zo erg is het niet. Anders had ik niet zo lang een relatie gehad.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws