Sarah De Bie krijgt gemene opmerkingen: "Dit doet me aan mezelf twijfelen" Buitenland
Buitenland

Sarah De Bie krijgt gemene opmerkingen: "Dit doet me aan mezelf twijfelen"

Sarah De Bie krijgt gemene opmerkingen: "Dit doet me aan mezelf twijfelen"

Sarah de Bie krijgt geregeld negatieve opmerkingen te horen over het feit dat zij geen job heeft. Dat is een bewuste keuze, want haar man Wout van Aert is veel van huis weg.

Sarah maakt nu samen met Dorien Reynaert een podcast. "Toen we de teaser voor de podcast postten, reageerde iemand: alsof die weet wat werken is. Dat komt binnen", geeft Sarah toe in Billie.

Kledinglijn, boekhouding,...

"Want die persoon oordeelt zonder mij of mijn situatie te kennen", vervolgt Sarah. "Ge moogt gerust eens komen meedraaien! Ik zorg voor Georges en ik doe onze boekhouding, kledinglijn en de administratie van ons vastgoed."

"Maar als iemand vraagt: werk jij?, moet ik zeggen neen. Want ik kan daar geen omschrijving aan geven", geeft Sarah toe. Dat maakt het voor haar niet altijd makkelijk, zo zegt ze.

Twijfelen

"Het is jammer dat mensen alleen dat zien, en niet de andere kant. Dat oordelen maakt dat ik soms aan mijzelf begin te twijfelen", aldus Sarah.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws