Seksuologe Lotte Vanwezemael heel eerlijk over de relatie met haar vriend Kris: “Hij ergert zich hier dikwijls aan” Buitenland
Buitenland

Seksuologe Lotte Vanwezemael heel eerlijk over de relatie met haar vriend Kris: “Hij ergert zich hier dikwijls aan”

Seksuologe Lotte Vanwezemael heel eerlijk over de relatie met haar vriend Kris: “Hij ergert zich hier dikwijls aan”

Lotte Vanwezemael houdt haar privéleven het liefst uit de media. Men zal haar dan ook niet snel iets horen zeggen over haar vriend Kris. Voor Het Nieuwsblad maakte de seksuologe van MNM een uitzondering.

"Kris is soms zo zot als een achterdeur. Hij heeft veel interesses en smijt zich snel in nieuwe dingen, zoals nu in schilderen en houtsnijkunst”, zegt Lotte. “Hji gaat soms nachten door. Vroeger dacht ik: hij overdrijft, ik moet op zijn rem gaan staan. Nu besef ik: neen, dat is zijn eigenheid, hier ben ik voor gevallen. En ik ben de controlefreak die volop voor haar carrière gaat."

“Hij ergert zich soms aan mijn lijstjes en planningen”, weet Lotte. “En hij vindt het soms moeilijk dat mijn werk zo belangrijk is. En dat hij me moet delen met veel mensen, vooral mannen. Maar ook daarover praten we."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws