Uitspraken van Hanne en Marthe van K3 zijn pijnlijk voor Klaasje Meijer Buitenland
Buitenland

Uitspraken van Hanne en Marthe van K3 zijn pijnlijk voor Klaasje Meijer

Uitspraken van Hanne en Marthe van K3 zijn pijnlijk voor Klaasje Meijer

Het was even slikken anderhalve week geleden voor Julia Boschman. Ze testte plots positief op Covid-19.

“Nochtans voelde ik mij kiplekker. Ik had zelfs geen kuchje”, zegt ze aan Het Laatste Nieuws. “Maar ik moest een volledige week in quarantaine en kon niet meetrainen met Hanne, Marthe en de dansers.”

“Heel frustrerend, ik dacht dat ik een serieuze achterstand zou oplopen”, vervolgt Julia. “Gelukkig voelde ik mij goed, zodat ik toch nog op mijn kamer kon trainen. Via FaceTime met Tommy (Gryson, choreograaf, red.) ben ik kunnen bijblijven met de choreografieën, en merk ik nu helemaal niks van een achterstand.”

Voor het overige is de aanwezigheid van K3 alleen maar een goede zaak, zo blijkt. “Sinds de komst van Julia lijkt het succes alleen maar toe te nemen”, zeggen Hanne en Marthe. “Alles lijkt ook zo opvallend vlot te gaan bij haar. Andere jaren zaten we in de week voor de première van een nieuwe show toch wel te stressen, maar nu zijn we opmerkelijk rustig.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws