Viktor Verhulst slaapt door enorme blunder van Sarah Puttemans heen: "Kalf" Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst slaapt door enorme blunder van Sarah Puttemans heen: "Kalf"

Viktor Verhulst slaapt door enorme blunder van Sarah Puttemans heen: "Kalf"

Iedereen komt wel eens te laat in zijn leven, maar er bestaat ook zoiets als te vroeg komen. Véél te vroeg in het geval van Sarah Puttemans.

Want in haar vlog doet de knappe vriendin van Viktor Verhulst een opvallende bekentenis. En dat gaat over een fotoshoot voor Etam die ze afgelopen week in het West-Vlaamse Damme moest gaan.

Vroeg opstaan

Vertrekkende vanuit Leuven betekent dat natuurlijk vroeg opstaan. En dat is altijd een beetje sterven, maar niet voor Viktor die nog in dromenland lag. "Het is nu kwart over zeven, ik ben net wakker. Ik ben vrij stil omdat Vik nog aan het slapen is", zien we Sarah zeggen.

Vervolgens wordt er overgeschakeld naar de aankomst in Damme, waar er verrassend géén fotoshoot blijkt te zijn. Maar dat ligt volledig aan Sarah zelf. "Ik dacht dat het vandaag 1 februari was, maar het is nog maar 31 januari, dus mijn shoot is pas morgen." Een pijnlijke blunder die ze liever niet had gemaakt.

Kalf

"Ik vergis mij normaal nooit, maar ik voelde me vanmorgen een ontzettend kalf", slaat ze zichzelf dan ook voor het hoofd. "Ik ben echt supervroeg opgestaan om helemaal naar Damme te rijden, om dan te moeten beseffen dat ik me volledig vergist heb."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws