André Hazes en Monique Westenberg maken heuglijk nieuws bekend: "Het grootste geschenk in dit leven" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes en Monique Westenberg maken heuglijk nieuws bekend: "Het grootste geschenk in dit leven"

André Hazes en Monique Westenberg maken heuglijk nieuws bekend: "Het grootste geschenk in dit leven"

André Hazes en Monique Westenberg hebben vandaag iets heel bijzonders te vieren. Op sociale media deelt het koppel heuglijk nieuws.

Nu André Hazes jr. volledig van de alcohol en drugs verlost is, komaf heeft gemaakt met zijn moeilijke verleden én hij zijn grote liefde Monique Westenberg heeft teruggevonden, ziet de toekomst er meer dan ooit rooskleurig uit voor de populaire Nederlandse zanger. Het koppel begint zelfs niet zo stiekem van een tweede kindje te dromen.

Maar ze hebben natuurlijk al een zoontje Dré, dat de wereld voor hen betekent. Die leggen de trotse ouders vandaag extra in de watten, want de kleine Dré viert vandaag zijn zevende verjaardag. “Zeven jaar alweer”, laat Monique weten op Instagram. “Blijf hoe je bent m’n jongen. Want ik vind je mijn grootste geschenk in dit leven! Ik houd van jou, oneindig!”

“Gefeliciteerd mijn trots, mijn wereld en mijn allerbeste vriend”, schrijft ook Hazes op zijn profiel. “Nog zo klein maar toch zo groot. Wij houden van jou.”

Populair

Laatste nieuws