"Ben nu halfweg": ex-K3'tje Josje Huisman doet harten smelten met bolle babybuik Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

"Ben nu halfweg": ex-K3'tje Josje Huisman doet harten smelten met bolle babybuik

"Ben nu halfweg": ex-K3'tje Josje Huisman doet harten smelten met bolle babybuik

Afgelopen weekend maakte Josje Huisman bekend dat ze opnieuw zwanger is. In oktober verwacht het de voormalige K3-zangeres haar tweede kindje. En je begint het al goed te zien. Op Instagram pronkt de Nederlandse nu met haar zwangere buikje.

Op Instagram deelt Josje Huisman een reeks foto’s van de afgelopen weken. “Ik ben al bijna op de helft en voel me prima”, laat het ex-K3’tje weten. “In het begin lag ik wel zowat de hele tijd brak en onderkoeld op de bank (foto 5) en ik pas nu al bijna niks meer uit mijn garderobe”, lacht de voormalige zangeres.

“Voor de oplettende kijker was er op mijn laatste reel voor Cornelia (Josjes hoedenmerk, red.) ook wel wat te zien (een buikje, gemberthee en droge crackers tegen ochtendmisselijkheid, foto 6)”, knipoogt ze. Dat buikje zet ze nu vol in de schijnwerpers. “Oooh”, “Wat schattig”, “Zo mooi om te zien”, “Je straalt helemaal”, “You’re glowing”, “Geniet van je zwangerschap” en “Gefeliciteerd, zo blij voor je”, luidt het in de reacties.

Een zusje voor Kamari?

“Leon en ik zijn natuurlijk ontzettend blij om deze spannende en mooie tijd samen tegemoet te gaan”, sluit Josje af. Maar ook haar zoontje, Kamari (4), uit haar vorige relatie is in de wolken. “Hij is heel blij en verwonderd dat hij nu "eindelijk" grote broer wordt”, schrijft het ex-K3’tje. “Hij wil wel enkel graag een zusje”, lacht ze. “Of we die wens in vervulling kunnen laten gaan, dat moeten we nog even afwachten.”

Populair

Laatste nieuws