'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper valt door de mand: "Ze liegt!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper valt door de mand: "Ze liegt!"

'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper valt door de mand: "Ze liegt!"

Geraldine Kemper komt in Nederland vaak in het nieuws doordat ze meer onthult over pikante seksavontuurtjes. Die verhalen worden nu in twijfel getrokken en ook juicekoningin Yvonne Coldeweijer moet daar wat over kwijt.

Geraldine Kemper kennen we vooral als de presentatrice van ‘Big Brother’. In Nederland ligt ze nu hevig onder vuur doordat ze geregeld het nieuws haalt met haar pikante escapades. Zo vindt Evert Santegoeds, de baas van Privé, deze verhalen ongeloofwaardig en vreemd. “Ze wil gewoon aandacht”, klinkt het.

“Laatst was ze dronken, zat ze over te geven in een portiek en toen ging de deur open van dat portiek. En toen deed ze het met de man die daar woonde. Allemaal dat soort dingen overkomen haar”, aldus Santegoeds. Ook haar getuigenis dat ze seks met haar vriend zou hebben gehad in een gondel op skivakantie wordt in twijfel getrokken. “Normaal zitten daar acht mensen in, nu zaten ze er toevallig met z’n tweeën in en in die zes minuten die het duurt om naar boven te komen, hebben ze zich helemaal uitgekleed én het gedaan”, zegt hij.

“Dat is wel heel knap”, lacht de Privé-baas. “Ik geloof er geen ene reet van. Wat een malle meid is dat toch eigenlijk. Die heeft altijd van die rare verhalen”, besluit Evert. Ook Yvonne Coldeweijer moet hier wat over kwijt. “Geraldine heeft geen talent, daarom liegt ze zichzelf interessanter”, schrijft de roddeltante op haar Instagramverhaal.

'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper valt door de mand: "Ze liegt!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws