Bom staat écht op ontploffen tussen Roxeanne Hazes en mama Rachel na rechtszaak Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Bom staat écht op ontploffen tussen Roxeanne Hazes en mama Rachel na rechtszaak

Bom staat écht op ontploffen tussen Roxeanne Hazes en mama Rachel na rechtszaak

Enkele weken geleden stonden Roxeanne en Rachel Hazes tegenover elkaar in de rechtbank. Zo twijfelde de dochter van André Hazes senior over de afwikkeling van de nalatenschap van de zanger. Nu komt er alweer verrassend nieuws naar buiten.

Roxeanne Hazes sleepte haar moeder Rachel Hazes voor de rechter, omdat ze zich vragen stelde over de nalatenschap van haar vader André Hazes senior. Van de rechter moet Rachel haar dochter inzage geven in alle documenten die meer duidelijkheid scheppen over wat er exact met de erfenis is gebeurd. Zo zou ze onder andere bankafschriften, notariële aktes en waarderingen van aandelen moeten laten zien aan Roxeanne.

Intussen zijn we drie weken verder, maar Rachel heeft nog geen documenten overhandigd aan haar dochter. Dat vertelt haar woordvoerder Bernard Tomlow aan Story. “Ik heb Royce de Vries, de advocaat van Rachel, gevraagd wanneer wij deze kunnen verwachten omdat hij had aangegeven dat dit spoedig zou gebeuren. Maar we hebben nog niets ontvangen”, zegt hij. “Ik weet niet of het ooit nog goed gaat komen”, voegt de woordvoerder er nog aan toe.

Rachel heeft nog één week om deze stukken te overhandigen, anders krijgt ze een flinke boete. Volgens Yvonne Coldeweijer is Rachel niet goed bezig. “Wat een bloedzuiger”, klinkt het op haar Instagramverhaal. “Rachel blijft etteren door te wachten tot het allerlaatste moment om de stukken in te leveren”, schrijft ze. “Ze heeft nog één week. Daarna wordt het 2.500 euro per dag aftikken”, aldus de juicekoningin.

Bom staat écht op ontploffen tussen Roxeanne Hazes en mama Rachel na rechtszaak

Populair

Laatste nieuws