Een maand na tragisch ongeval: emotionele Nick Bril reageert voor het eerst op aanrijding Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Een maand na tragisch ongeval: emotionele Nick Bril reageert voor het eerst op aanrijding

Een maand na tragisch ongeval: emotionele Nick Bril reageert voor het eerst op aanrijding

Nick Bril heeft op zijn sociale media voor het eerst gereageerd op de aanrijding die begin januari plaatsvond op de parking van The Jane. Hij reed daarbij zijn de 37-jarige stagiair Joe Claridge aan na een nieuwjaarsfeestje. Sindsdien vecht Joe voor zijn leven.

"Zoals velen van jullie wellicht hebben vernomen, is het begin van het nieuwe jaar op een dramatische manier gestart", steekt de sterrenchef van wal op Instagram. "Na een fijn moment met de hele Jane-familie is Joe, één van onze stagiairs, op een bijzonder tragische manier levensgevaarlijk gewond geraakt. Het ongeval heeft een enorme impact op Joe en zijn naasten."

"Ik denk voortdurend aan Joe en zijn gezin, en heb de grootste hoop dat hij zo goed als mogelijk zal kunnen herstellen", gaat hij verder. "De situatie blijft mijn volledige aandacht en zorg behouden. Uiteraard blijf ik ten volle meewerken aan het onderzoek dat gevoerd wordt."

"Hopelijk snel goed nieuws"

"Het voltallige team van The Jane en onze naasten zijn enorm begaan met deze moeilijke situatie. Het begrip en de support van familie en vrienden, collega’s, gasten en zelfs onbekenden had ik niet verwacht en geeft enorm veel moed. Het team blijft het allerbeste van zichzelf geven. Hopelijk mogen we spoedig gunstig nieuws vernemen vanuit het ziekenhuis", sluit Nick Bril zijn Instagrambericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws