Ex-K3'tje Klaasje Meijer compleet gebroken door wat ze meemaakt in Amerika Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ex-K3'tje Klaasje Meijer compleet gebroken door wat ze meemaakt in Amerika

Ex-K3'tje Klaasje Meijer compleet gebroken door wat ze meemaakt in Amerika

Klaasje Meijer is onlangs op haar eentje vertrokken naar de Verenigde Staten. Hoewel ze volop geniet van haar tijd in Los Angeles, doet ze ook een erg pijnlijke vaststelling. Daar vertelt ze nu zelf meer over op sociale media.

Klaasje Meijer is bekend geworden bij het grote publiek toen ze samen met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn ‘K3 zoekt K3’ won. De Nederlandse blondine was van 2015 tot 2021 lid van de meidengroep totdat ze besloot om ermee te stoppen. Intussen neemt Julia Boschman al meer dan een jaar haar plekje in.

Momenteel vertoeft Klaasje in de Los Angeles, Californië en daar focust ze zich nu volop op acteren. Ze liet alles achter in Nederland en ze vertrok zelfs zonder haar vriend Max naar de Verenigde Staten. “Ik heb zin om even op mezelf te zijn”, zei ze eerder al in een interview met Dag Allemaal. Op haar Instagrampagina geeft ze nu geregeld updates over haar avontuur in Amerika.

Nu deelt Klaasje echter een emotioneel bericht. Zo is ze erg geschrokken door wat ze elke dag ziet in de stad. Klaasje wandelt in het filmpje over de Hollywood Walk of Fame, dé trekpleister van LA, maar stelt vast dat er heel wat daklozen op de boulevard liggen. “Met eigen ogen gezien hoe kapot de stad is. Stad van contrasten”, klinkt het triest. Ze plaatst er ook nog een gebroken hartje bij.

Ex-K3'tje Klaasje Meijer compleet gebroken door wat ze meemaakt in Amerika

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws