Heeft Martien Meiland dan toch relatie met BV? Dochter Maxime praat mond voorbij Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Heeft Martien Meiland dan toch relatie met BV? Dochter Maxime praat mond voorbij

Heeft Martien Meiland dan toch relatie met BV? Dochter Maxime praat mond voorbij

Het liefdesleven van Martien Meiland rolt wel vaker over de tongen. Maar de laatste tijd doen heel wat geruchten de ronde dat de Nederlander de liefde zou gevonden hebben bij een bekende Vlaming. Daar vertelt dochter Maxime nu meer over.

We kunnen het doen en laten van Nederlands flamboyantste familie al jaren aan een stuk op de voet volgen dankzij hun realityreeks ‘Château Meiland’. Maar het liefdesleven van Martien Meiland blijft een goed bewaard geheim. Onlangs gaf hij wel toe dat hij zijn hart verloren had aan een Vlaamse man, maar dat sprookje was helaas van korte duur.

Maar liet Martien zijn hart nu veroveren door een bekende Vlaming? Er doen de laatste tijd in ieder geval heel wat geruchten de ronde van wel. Maar dat ontkent zijn dochter steevast. “Dat zou mijn vader veel te ingewikkeld vinden”, zegt Maxime Meiland in Dag Allemaal. “Hij heeft daar een paar keer mee gedatet, we zijn er nog mee uiteten geweest. Een leuke man, maar het is niets geworden.”

Geen zin meer in

Over welke bekende Vlaming het gaat, is niet duidelijk. Maar het is dus niets geworden. “Ik denk ook dat dit het beste is voor papa”, denkt Maxime erover. Net zoals Martien zelf. “Ik ben erachter gekomen dat ik geen vaste relatie meer wil”, besluit hij in de Nederlandse Story. “Ik ben toch een man of een persoon die het liefst alleen thuis is, of met familie. Ik heb geen zin meer om rekening met een andere man te houden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws