"Proficiat!": Sergio Quisquater komt opnieuw met prachtig nieuws kort na release van nieuwe single Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Proficiat!": Sergio Quisquater komt opnieuw met prachtig nieuws kort na release van nieuwe single

"Proficiat!": Sergio Quisquater komt opnieuw met prachtig nieuws kort na release van nieuwe single

Het is een mooie week voor Sergio Quisquater. Zo heeft de zanger voor het eerst in lange tijd nieuwe muziek uitgebracht. Maar dat was de afgelopen dagen niet de enige reden om de fles te kraken.

Voor het eerst in drie jaar tijd, sinds de release van zijn album ‘Ik ben Sergio’, heeft Sergio Quisquater een nieuwe single, ‘Supermagnifique’, uitgebracht. Met duidelijke new wave-invloeden een heel andere stijl dan zijn vorige muziek. De zanger hoopt er zelfs internationaal mee te scoren. “Ik zeg niet dat het tegenwoordig makkelijker is, maar dankzij het internet en de dingen die er ontstaan op sociale media vinden mensen makkelijker jouw muziek", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Een leuke comeback dus, maar dat is niet het enige dat de zanger deze week te vieren had. Zijn zoon, Gill Quisquater, was gisteren jarig en mocht al 31 kaarsjes uitblazen. “De tijd vliegt”, beseft zijn vader maar al te goed op Instagram. “M’n zoon Gill is 31 jaar geworden. Maar niet alleen de tijd vliegt, m’n haar ook precies…”, lacht Sergio onder een kiekje met zijn zoon uit de oude doos.

Felicitaties

“31 al?”, “Proficiat!”, “Gelukkige verjaardag, Gil”, “Happy birthday” en “Geniet ervan samen”, luidt het meermaals in de comments. Aan felicitaties duidelijk geen gebrek, maar ook Sergio’s mopje valt in de smaak. “Je haar is helemaal geen probleem, Sergio” en “Allez, dat worden goedkope jaren, nu je geen kapper meer nodig hebt”, knipogen enkele volgers nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws