Na verplicht pensioen: Frank Deboosere krijgt groot nieuws uit onverwachte hoek TV en Radio
TV en Radio

Na verplicht pensioen: Frank Deboosere krijgt groot nieuws uit onverwachte hoek

Na verplicht pensioen: Frank Deboosere krijgt groot nieuws uit onverwachte hoek

Op 20 maart presenteerde Frank Deboosere (64) zijn allerlaatste weerbericht op VRT 1. Enkele maanden vroeger dan gepland moest de weerman dus afscheid nemen van de openbare omroep. Frank had liever nog wat langer voortgedaan, maar heeft zijn vertrek intussen een plekje gegeven. Hij krijgt bovendien prachtig nieuws te horen over zijn vertrek.

Na 36 jaar trouwe dienst trok Frank Deboosere de deur van de openbare omroep op maandag 20 maart definitief achter zich dicht. Jammer, want de weerman had graag nog even doorgedaan. “Ik wil me blijven smijten. Ik ben misschien 65, maar het bruist en borrelt nog volop”, reageerde hij in Het Laatste Nieuws. Maar Frank is niet zonder waardig afscheid vertrokken. In de tv-special, ‘Dank weerman Frank’ werd hij nog een laatste keer stevig in de bloemetjes gezet.

En als we de kijkcijfers van het voorbije voorjaar bekijken, zorgt die special nu voor de grootste verrassing van allemaal. ‘Dank weerman Frank’ was het op twee na best bekeken programma van het voorjaar. Dat weet Het Belang van Limburg. Maar liefst 1.560.833 wuifden de iconische weerman vaarwel, wat nog maar eens toont hoe populair Frank wel niet was bij de kijkers.

Meer dan ‘De Mol’

Zijn afscheid lokte zelfs meer kijkers naar het scherm dan de eerste editie van ‘De Kastaars!’. Ook de finale van ‘De Mol’ had met zo'n 1,4 miljoen net wat minder kijkers. Minder verwonderlijk zijn de eerste en tweede plaats van best bekeken programma’s. Op één staat natuurlijk een aflevering - niet eens de finale - van ‘The Masked Singer’ (1.837.484 kijkers), gevolgd door het razend populaire ’Het verhaal van Vlaanderen’. Tom Waes piekte op 1.729.695 kijkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws