Het loopt fout bij André Hazes op reis met Monique: "Daar zit je dan mee" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Het loopt fout bij André Hazes op reis met Monique: "Daar zit je dan mee"

Het loopt fout bij André Hazes op reis met Monique: "Daar zit je dan mee"

Het is weer dik aan tussen André Hazes en Monique Westenberg. Samen met hun zoontje, Dré, geniet het koppeltje van een deugddoende vakantie in de Verenigde Staten. Maar dat verloopt niet helemaal zoals gepland. Eenmaal daar liep het al snel volledig mis bij de zanger.

André Hazes geniet momenteel met zijn gezinnetje van een welverdiende vakantie in het Amerikaanse Los Angeles. Al weten we niet of er van genieten veel te pas zal komen. De Nederlandse zanger heeft zich namelijk serieus geblesseerd. Vakantie wil namelijk niet zeggen dat hij stopt met trainen, maar dat had hij misschien beter wel gedaan.

Terwijl hij zijn benen aan het trainen was, liep het fout. "Oké, mensen, het is dus in m'n rug geschoten", vertelt de zanger op zijn Instagramverhaal. Thuis wordt hij namelijk begeleid door een personal coach. “Met zo'n man die dan op je houding let, dan lukt het. Dus ik dacht: ‘dan kan ik het nu ook wel’. Maar ik druk en het schiet erin”, legt hij uit.

Gebakken peren

“Gebakken peren, daar zit je dan mee”, haalt de Nederlander zijn schouders op. Gelukkig is de schade beperkt. "Ik kan lopen, staan en liggen, maar ik kan niet zitten”, klinkt het. “Als ik zit, word ik gek. Gisteren gingen we eten in een restaurant, normaal zit je dan gewoon netjes, maar ik moest helemaal zo zitten. Mensen moeten gedacht hebben: die spoort niet”, lacht André. Maar wat er precies aan de hand is, is ook voor de zanger niet duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws