K3'tje Julia Boschman post eerlijke foto: "Zo zie ik er 9 van de 10 keer uit" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

K3'tje Julia Boschman post eerlijke foto: "Zo zie ik er 9 van de 10 keer uit"

K3'tje Julia Boschman post eerlijke foto: "Zo zie ik er 9 van de 10 keer uit"

Julia Boschman verrast al haar volgers op Instagram met een opvallende foto. Het blonde K3’tje post een kiekje waarop ze zich van een andere kant laat zien.

In november 2021 won Julia Boschman de talentenjacht ‘K2 zoekt K3’ en sindsdien maakt ze de meest populaire meidengroep van België en Nederland weer compleet. Ondertussen is ze al meer dan een jaar een K3’tje en dat betekent ook dat ze al een jaar lang in de schijnwerpers leeft.

Toch probeert Julia de voetjes op de grond te houden en een goed rolmodel te zijn. Zo wil ze op Instagram niet alleen perfecte plaatjes posten, maar ook het echte leven laten zien zoals het in werkelijkheid is. Zo wil ze ook aan haar volgers duidelijk maken dat ze niet 24 op 7 een leuke outfit aan heeft en volledig opgemaakt is.

“Even een herinnering dat ik er thuis 9 van de 10 keer gewoon zo uitzie”, schrijft ze op haar Instagramverhaal. Daarmee bedoelt ze dus zonder een filter en zonder make-up op haar gezicht. “En een puistje in de bonus”, zegt ze al lachend. “Slaap lekker, lieve mensen”, sluit ze haar eerlijke berichtje af.

K3'tje Julia Boschman post eerlijke foto: "Zo zie ik er 9 van de 10 keer uit"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws