Maand na spoedopname: vrouw van Rob de Nijs geeft update over zijn toestand Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Maand na spoedopname: vrouw van Rob de Nijs geeft update over zijn toestand

Maand na spoedopname: vrouw van Rob de Nijs geeft update over zijn toestand

Eind april kwam er plots verschrikkelijk nieuws naar buiten over Rob de Nijs. De zanger werd namelijk in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Nu, zo'n maand later, vertelt zijn vrouw Henriette hoe het nu met hem gaat.

Op 20 april sloeg het noodlot plots toe. Rob de Nijs werd onwel thuis, waarna zijn vrouw de hulpdiensten had gecontacteerd. Totdat de ambulance er was, heeft Henriette mond-op-mondbeademing toegepast bij haar man. Eenmaal in het ziekenhuis verslechterde zijn toestand, maar enkele dagen later ging het eindelijk beter met de zanger.

"Uit de gevarenzone", schreef Henriette toen op haar Instagrampagina. "Uit de grond van ons hart willen wij iedereen bedanken voor alle lichtjes, bloemen en positiviteit", voegde ze er nog aan toe. Privé-journalist Evert Santegoeds liet eerder deze maand weten dat Rob het ziekenhuis heeft mogen verlaten. Toch mocht de zanger nog niet naar huis.

Revalidatie

"Hij wordt overgebracht naar een revalidatiecentrum op een onbekende plek, waar hij verder aan zijn herstel kan werken", wist de journalist te vertellen. Henriette laat nu aan het Nederlandse blad Story weten dat Rob daar nog steeds verblijft. "Ik bezoek hem daar elke dag", zegt ze. Wanneer de Nederlander het centrum zou mogen verlaten, is nog niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws