Martien Meiland heeft ongelukje tijdens verbouwingen: "Moet echt naar een arts" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Martien Meiland heeft ongelukje tijdens verbouwingen: "Moet echt naar een arts"

Martien Meiland heeft ongelukje tijdens verbouwingen: "Moet echt naar een arts"

De familie Meiland is volop bezig met de verbouwingen van hun nieuwe pension in Noordwijk. In 'Chateau Meiland' kunnen we dat op de voet volgen, maar we krijgen ook te zien dat Martien Meiland iets minder leuks aan de hand heeft.

In het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' is de bekende Nederlandse familie hun nieuwe pension Code Rosé aan het renoveren. Binnenkort openen ze de deuren van hun nieuwe gastenverblijf, maar er is nog heel wat werk aan de winkel. Daarnaast zijn ze ook aan het werken in de huizen van Maxime en Montana.

Doordat er nog veel moet gebeuren in het huis van Montana, komen Martien, Erica en Maxime de handen daar even uit de mouwen steken. Terwijl ze aan het werken zijn, doet Martien plots een onaangename ontdekking: zijn kies is namelijk afgebroken. "Ik dacht eerst dat het een stukje tegel was, maar ik moet nu toch wel echt naar een tandarts", zegt hij.

Lijm

Volgens Erica kunnen ze dat probleempje ook wel sneller oplossen. "Dat wordt gewoon montagekit", zegt ze al lachend. Ook de kijkers van 'Chateau Meiland' vinden dit hilarisch. "Hahaha", "Och jeetje", "Prachtige tv" en "De leukste familie, altijd leuk", klinkt het onder meer in de comments.

Populair

Laatste nieuws