Erg pijnlijk voor Zita Wauters: "Spijtig dat het allemaal zo moet lopen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erg pijnlijk voor Zita Wauters: "Spijtig dat het allemaal zo moet lopen"

Erg pijnlijk voor Zita Wauters: "Spijtig dat het allemaal zo moet lopen"

Met twee bekende ouders - Koen Wauters en Valerie De Booser - kan het als kinderen bijna niet anders dan dat iedereen je kent. Maar daar ondervindt dochter Zita Wauters de laatste tijd meer nadelen van dan wat anders.

Zita Wauters is nogal actief op sociale media. De 18-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser was het gewoon om haar doen en laten met haar Instagramvolgers te delen. Maar dat is iets waar ze nu toch twee keer over nadenkt.

Zita leerde namelijk al snel de keerzijde van de medaille kennen. “Er verschijnen vaak zaken over mij die niet waar zijn”, merkt ze op in Nina. “Daar telkens op reageren doe ik al lang niet meer.” Daarom heeft Koens dochter een duidelijke knoop doorgehakt. “Ik deel gewoon niks meer over mijn privéleven, hoe jammer ik het ook vind om zo ‘beperkt’ te worden”, aldus Zita.

Vertrouwen

Gelukkig heeft ze haar mama Valerie nog, met wie ze duidelijk twee handen op één buik is. “Als ik met iemand in vertrouwen wil praten kan dat bij mama. Ik weet dat zij nooit één ding zal doorvertellen”, bedenkt Zita zich. “Ik kan alles kwijt tegen haar en dat is heel belangrijk voor me, omdat ik haar honderd procent kan vertrouwen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws