Astrid Coppens op de vingers getikt nadat ze een nieuw filmpje van kindjes deelt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens op de vingers getikt nadat ze een nieuw filmpje van kindjes deelt

Astrid Coppens op de vingers getikt nadat ze een nieuw filmpje van kindjes deelt

Wie Astrid Coppens volgt op sociale media, weet dat ze vaak foto's en filmpjes van haar dochtertjes deelt. Hoewel ze heel wat leuke reacties op een nieuwe video van haar kindjes krijgt, hebben enkele volgers ook een duidelijke waarschuwing voor haar.

Astrid Coppens vormt intussen al zo'n tien jaar een koppel met Bram Coppens. In 2019 bezegelden ze hun liefde ook met een eerste kindje, een dochtertje genaamd Billie-Ray. Vorig jaar werd zij grote zus, want in oktober kwam Joey-Lee ter wereld. De fiere mama pronkt geregeld met haar kindjes op sociale media, maar volgens sommigen zou ze daar toch mee moeten oppassen.

Astrid betovert haar volgers nu met een nieuw filmpje waarop de zusjes een intiem moment delen. "De eerste keer dat onze twee hartekes samen in badje gaan", aldus de mama. Verschillende fans laten aan haar weten dat dit heel schattig en mooi is om te zien, maar anderen zien er dan weer gevaar in. "Voorzichtig met zulke foto's en filmpjes alstublieft", klinkt het in de comments.

Naakt

Ook andere volgers delen deze mening. "Daar ben ik het volledig met je eens. Hoe schattig en lief het ook is...", "Ik dacht direct hetzelfde.. Ik weet niet of het zo'n goed idee is om zulke filmpjes van je kindjes te delen met iedereen" en "Inderdaad... Je kan niet voorzichtig genoeg zijn met je kostbaarste bezit. Ik begrijp niet dat er nog steeds mensen zijn die hun kinderen naakt op het web gooien", reageren zij.

Populair

Laatste nieuws