Meilandjes opnieuw onder vuur: "Maxime Meiland officieel aangeklaagd voor deze feiten" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Meilandjes opnieuw onder vuur: "Maxime Meiland officieel aangeklaagd voor deze feiten"

Meilandjes opnieuw onder vuur: "Maxime Meiland officieel aangeklaagd voor deze feiten"

Maxime Meiland bracht een tijdje geleden haar eigen biografie uit 'Maxime - Misbruikt, Ontspoord en Nu... Gelukkig!'. Daarin vertelde ze ook dat ze op haar vijftiende verkracht werd door een ex-gevangene. Maar in de Nederlandse Story heeft de man nu zijn versie van de feiten gegeven. En hij heeft nu ook aangifte gedaan voor smaad en laster tegen de jongste telg van de familie Meiland.

De Meilandjes liggen opnieuw onder vuur. Deze keer wordt Maxime, de jongste dochter van Martien en Erica Meiland, ervan beschuldigd gelogen te hebben in haar biografie 'Maxime - Misbruikt, Ontspoord en Nu... Gelukkig!'. Daarin vertelde hoe ze als tiener verkracht werd in de bosjes door een ex-gevangene. "Ik was zo bang dat ik helemaal verstijfde en niks kon doen", klonk het onder meer.

Maar haar vermeende verkrachter heeft nu voor het eerst van zich laten horen. Hij beweert dat hij Maxime helemaal niet verkracht heeft. "Maxime en ik hebben seks gehad in de bosjes, maar de manier waarop dat in het boek is beschreven, is fictie. Dat was geen verkrachtingssituatie", aldus de man.

Aangeklaagd

Hij heeft Maxime nu ook aangeklaagd voor smaad en laster. Hij eist nu dat haar boek uit de handel wordt gehaald. "Pas als alle passages waarin mijn cliënt valselijk beschuldigd wordt naar waarheid zijn aangepast, mag het boek weer verkocht worden", vertelt zijn advocaat Peter Schouten in het Algemeen Dagblad. Er wordt ook een rectificatie in De Telegraaf en een materiële en immateriële schadevergoeding geëist. Maxime Meiland wilde nog niet reageren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws