Afscheid bevestigd: INEOS-Grenadiers ziet Belgisch geheim onthuld worden Wielrennen
Wielrennen

Afscheid bevestigd: INEOS-Grenadiers ziet Belgisch geheim onthuld worden

Afscheid bevestigd: INEOS-Grenadiers ziet Belgisch geheim onthuld worden

Op wereldvlak ik België best een klein land, maar in het wielrennen zijn we natuurlijk een grootmacht.

Dat niet alleen qua renners en ploegen, maar ook qua kledingleveranciers. Zo was Bioracer de afgelopen jaren de leverancier van de INEOS-Grenadiers, maar dat zal vanaf komend seizoen niet meer het geval zijn. Egan Bernal deelde op zijn sociale media een post in het wielertenue voor komend seizoen.

Daar viel op dat niet Bioracer, maar wel GOBIK op het truitje prijkt als kledingleverancier voor de Britse wielerformatie. Bioracer heeft inmiddels bij GCN gereageerd op het gelekte geheim: “We kunnen bevestigen dat we in 2024 niet de officiële kledingleverancier van INEOS Grenadiers zullen zijn.”

“De post-COVID situatie heeft niet alleen ons maar de hele industrie voor uitdagingen gesteld”, verklaart het Belgische bedrijf. “We hebben deze beslissing genomen in nauwe samenwerking met Ineos. We zijn blij dat we jullie kunnen informeren dat ze een oplossing gevonden hebben voor het komende seizoen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws