"Ah, zo doen ze dat!": 'Thuis'-makers onthullen hoe ze geamputeerd been van Ilias in beeld brengen

231205iliasbramspoorenthuisinstagram
In 'Thuis' hebben de dokters het been van Ilias, vertolkt door Bram Spooren, moeten amputeren nadat hij ten val kwam met zijn motor. Op Instagram hebben de makers nu ook enkele foto's gedeeld van hoe ze dat in beeld brengen.
Na zijn opsluiting in de gevangenis ging het van kwaad naar erger met Ilias in 'Thuis'. Hij gooide met het geld dat hij kreeg van Tom, duwde iedereen van hem weg en gedroeg zich voortdurend arrogant.
Maar een van zijn aankopen werd hem bijna fataal. Zo schafte hij ook een gloednieuwe brommer aan. Maar een ritje met Jasmien, het dochtertje van Peter, liep verkeerd af. Zo crashte met zijn motor. Helaas kwam Ilias zijn been onder de motor terecht en kon er geen hulp meer baten. Zijn been moest geamputeerd worden.

Geloofwaardig

Maar acteur Bram Spooren zijn been is natuurlijk niet echt geamputeerd. Op Instagram laten de makers nu ook zien hoe ze dat toch geloofwaardig in beeld brengen. "Aaah zo doen ze dat! Hartjes voor de crew die het toch maar weer altijd verzint", staat er in het onderschrift te lezen.