Na acteerlessen in Hollywood: ex-K3'tje Klaasje Meijer onthult grootse ambities Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na acteerlessen in Hollywood: ex-K3'tje Klaasje Meijer onthult grootse ambities

Na acteerlessen in Hollywood: ex-K3'tje Klaasje Meijer onthult grootse ambities

Sinds kort is Klaasje Meijer terug in Nederland nadat ze een maand in Los Angeles heeft vertoefd. Maar wat staat er nu op de planning voor de blondine na dit bijzondere avontuur? In een nieuw interview verklapt ze daar zelf meer over.

Klaasje Meijer heeft haar carrière als K3'tje achter zich gelaten en wil zich nu volledig focussen op acteren. De Nederlandse volgde eerder al acteerlessen in Londen, maar onlangs vertrok ze ook voor een maand naar de Verenigde Staten. In Los Angeles schoolde ze zich een maand bij aan het prestigieuze Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Dat was alvast een heel unieke ervaringen voor haar. "Een maand lang kreeg ik les van docenten die ervaring hebben in de tv- en filmindustrie, ze regisseren of spelen allemaal zelf mee in bekende tv-series. Dat was heel inspirerend", vertelt Klaasje aan Dag Allemaal. Bovendien onthult ze ook nog wat meer over haar toekomst nu haar avontuur in Hollywood erop zit.

Hoofddoel

Zo heeft ze al verschillende plannen. "Voorlopig ga ik weer aan de slag in Nederland en België in losse projecten", verklapt ze. "Zoals in een nieuw programma van de broertjes Coppens, die bij ons in Nederland trouwens ook populair wijn", gaat Klaasje verder. Toch wil ze haar focus nu wel echt op het acteren leggen. "Dat is nu mijn hoofddoel", onderstreept ze. "Ik wil zeker nog eens terug naar L.A. als het uitkomt", besluit ze.

Populair

Laatste nieuws