Op dit moment brak Comfort volledig als mol: “Ik liet mijn tranen de vrije loop” TV en Radio
TV en Radio

Op dit moment brak Comfort volledig als mol: “Ik liet mijn tranen de vrije loop”

Op dit moment brak Comfort volledig als mol: “Ik liet mijn tranen de vrije loop”

De winnaar is bekend, de mol is ontmaskerd. Het einde van ‘De Mol’ is in zicht. Maar zondag krijgen nog we te zien hoe Comfort Achuo de groep drie weken lang belazerd heeft en welke mollenstreken ze op haar kerfstok heeft. Hoe leuk het was, maar tegelijk ook hoe zwaar die rol haar soms viel.

Dat de mol spelen geen gemakkelijke opgave is, dat lijkt ons duidelijk. Toch is Comfort erin geslaagd haar rol te allen tijde heel clever en sluw uit te voeren. Haar grootste mollenstreek was wellicht die tijdens de fameuze 'Back to the Future'-proef, waarbij ze haar rode scherm te zien kreeg, maar uiteindelijk toch terug in het spel kwam. “Als mol ging ik ook geen enkel spel uit de weg. Ook die niet”, zegt Comfort resoluut in Het Laatste Nieuws.

“Ik wilde die opdracht héél graag saboteren, maar ik wist niet of het zou lukken. Ik gokte dat ik met mijn score van 6 op 20 (tijdens de eliminatieproef, red.) in de auto zou terechtkomen, maar helemaal zeker was ik daar niet van”, klinkt het. De mol verdient in ieder geval een Oscar voor deze proef. Maar haar emoties waren blijkbaar erg puur en juist totaal niet gespeeld. “Toen ik dan toch dat rode scherm kreeg, was mijn verbazing niet gespeeld”, geeft Commy toe.

Tranen met tuiten

“Dat was heel spannend, en mijn emoties waren oprecht”, benadrukt ze nogmaals in Het Belang van Limburg. Zeker toen Leïla en Lieselot besloten om Comfort te helpen bij die proef, kreeg ze het moeilijk. “Dat maakte het op menselijk vlak moeilijk”, biecht de saboteur op. “Ik voelde de oprechtheid in hun stem. Ik heb moeten doorbijten om te blijven saboteren.” Maar toen Leïla daarna haar rode scherm te zien kreeg, brak Commy volledig.

“Ik heb toen mijn tranen de vrije loop gelaten”, vertelt ze. Winnaar Lancelot heeft dan ook tonnen respect voor de mol. “Ze heeft keuzes moeten maken die niet evident waren, zoals het moment waarop ze Leïla naar huis stuurde”, denkt hij erover in Het Laatste Nieuws. Hoedje af, dus!

Leïla kreeg een rood scherm te zien toen Comfort terug in het spel kwam, Bron: Play4
Leïla kreeg een rood scherm te zien toen Comfort terug in het spel kwam, Bron: Play4
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws