Na breuk met Sergio Herman: Ellemieke Vermolen openhartig over haar liefdesleven Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na breuk met Sergio Herman: Ellemieke Vermolen openhartig over haar liefdesleven

Na breuk met Sergio Herman: Ellemieke Vermolen openhartig over haar liefdesleven

In het begin van 2021 kwam er triest nieuws naar buiten over Sergio Herman en Ellemieke Vermolen. Zo maakten ze bekend dat ze een punt achter hun relatie van dertien jaar gezet hadden. Twee jaar later verklapt Ellemieke of ze opnieuw van ’t straat is.

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman kregen drie kinderen samen: Noah, Zenna en Josha. Helaas overleed Josha net voor de geboorte en over dat verlies heeft ze nu een boek geschreven: ‘Kom weer in je kracht na verlies’. In een nieuw interview met Dag Allemaal vertelt ze niet alleen meer over haar boek, maar ook over haar liefdesleven.

Zo verduidelijkt ze meteen dat het verlies van Josha niet de oorzaak is van de breuk met Sergio. “Nee. Integendeel, op dat moment heeft het ons alleen maar sterker gemaakt”, onderstreept Ellemieke. Vervolgens verklapt ze hoe het momenteel met haar gaat. “Nu zit ik op het juiste pad, dat van zelfliefde en kiezen voor mezelf, andere mensen helpen en mijn spiritualiteit en mens-zijn ontwikkelen”, gaat ze verder.

“Het klinkt misschien wat gek na alles wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt, maar ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als vandaag”, geeft ze eerlijk toe. Hoewel Ellemieke nog single is, staat ze wel open voor een nieuwe man. “Maar ik ga niet op zoek. I don’t chase, I attract”, klinkt het. “Als het tijd is, zal het gebeuren en dan ontvang ik hem met veel liefde”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws