"OMG!": Suzan en Freek maken fantastisch nieuws bekend Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

"OMG!": Suzan en Freek maken fantastisch nieuws bekend

"OMG!": Suzan en Freek maken fantastisch nieuws bekend

Suzan en Freek genieten momenteel van een deugddoende vakantie in de Verenigde Staten. Toch zijn ze hun fans niet vergeten, want ze hebben ook geweldig nieuws te melden op sociale media. Zo hebben ze een verrassing in petto en daar onthullen ze nu wat meer over.

Binnenkort staan ze terug op het podium, maar momenteel zijn Suzan en Freek aan het roadtrippen in Amerika. Eerder deze maand zijn ze vertrokken naar de VS en ondertussen heeft het koppel al halt gehouden in onder andere New Orleans, Memphis, Nashville en Washington D.C. Zopas zijn ze aangekomen in New York en van daaruit verklappen ze nu iets heel leuks.

"We hopen dat jullie zin hebben in nieuwe muziek, want aanstaande donderdag om 17:15 komt onze nieuwe single 'Nooit Meer Regen' uit", schrijven ze trots op hun Instagrampagina. "Zoooveel zin in! Met de groetjes uit New York!", voegen ze er nog aan toe. Suzan en Freek delen ook meteen nog enkele toffe kiekjes van hun tripje.

Enthousiasme

Hun fans zijn alvast erg benieuwd naar de nieuwe single. "Yaaay", "Ja!", "Zin in", "Benieuwd", "Godzijdank dat het hele liedje eraan komt, want ik word gek van al dagen dat voorstukje van TikTok in m'n hoofd te hebben", "Nieuw liedje: repeat to the max", "Yes", "Come on", "Whoohoo", "OMG ja", "Goed nieuws op deze dag" en "Dit kan ik gebruiken. Nu al zin in, kan niet wachten", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws