Ongelooflijk wat Suzan en Freek overkomt op reis in de VS: "Helemaal in paniek" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ongelooflijk wat Suzan en Freek overkomt op reis in de VS: "Helemaal in paniek"

Ongelooflijk wat Suzan en Freek overkomt op reis in de VS: "Helemaal in paniek"

Suzan en Freek zijn net terug van een mooie vakantie in de Verenigde Staten. Maar op hun laatste avond maakte het Nederlandse duo het ondenkbare mee. De twee zijn er nog steeds niet goed van.

Suzan en Freek zaten op hun laatste avond in New York plots oog in oog met de enige echte Ed Sheeran. De wereldster kwam aan het tafeltje naast hen zitten en de Nederlanders bleven starstruck achter. “Ik dacht: ‘What the fuck dit is Ed Sheeran’”, vertelt Suzan bij Qmusic Nederland. “Ik dacht dat ik in zo’n geval best kalm zou blijven, maar ik moest nadat echt even puffen omdat ik een soort van in paniek was.”

Ed Sheeran ging uit eten met zijn vrouw en producer, en Suzan en Freek konden zijn gesprekken gewoon meevlogen. “Ze zeiden dat ze een hele drukke week hadden gehad met de promotie van de nieuwe plaat”, pikt Freek in. Ze besloten de Britse zanger dus niet om een foto te vragen tijdens zijn rustige avondje. “We weten zelf hoe dat gaat, als er een iemand op de foto gaat, dan volgt het hele terras”, klinkt het.

Handen niet meer gewassen

Toch konden ze niet níets doen. Daarom besloot Freek zijn stoute schoenen aan te trekken. “We liepen langs en toen zei ik: “Gefeliciteerd met het nieuwe album en de mooie documentaire”, want die had ik net daarvoor in het vliegtuig gezien”, vertelt de zanger. En hij voegde eraan toe hoe inspirerend hij en Suzan hem vinden. “Nadat we dat gezegd hadden dachten we meteen ook wel van: en nu weer weggaan voor het ongemakkelijk wordt”, lacht Freek.

“Toen gaf hij ons een hand en die hebben we sindsdien niet meer gewassen”, grapt Suzan. Een mooie afsluiter van de reis, lijkt ons.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws