Peter Gillis overladen met kritiek nadat hij zijn nieuwe vriendin voorstelt Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Peter Gillis overladen met kritiek nadat hij zijn nieuwe vriendin voorstelt

Peter Gillis overladen met kritiek nadat hij zijn nieuwe vriendin voorstelt

Peter Gillis had zopas heuglijk nieuws te melden, want hij is niet langer single. Na zijn breuk met Nicol Kremers heeft hij nu de liefde gevonden bij Wendy. Hij introduceerde haar meteen op zijn Instagrampagina, maar veel van zijn volgers reageren niet positief.

Begin februari maakte Peter Gillis nog bekend dat hij niet meer samen is met Nicol Kremers. "In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan", schreef hij toen op sociale media. "Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan", aldus de Oostappen-eigenaar.

Eerder deze week liet hij weten dat hij een nieuwe vriendin heeft. "Ik wil dit mooie nieuws nu ook graag met jullie delen. Ik heb namelijk een nieuwe liefde in mijn leven", vertelde hij trots. "Ik heb Wendy Van Hout in april ontmoet op het terras van Park Blauwe Meer en we hadden eigenlijk direct een bijzondere klik", aldus het 'Massa is Kassa'-gezicht. "Ook al heb ik Wendy pas kortgeleden ontmoet, toch voelt het alsof we elkaar al jaren kennen. Ik heb dan ook zin in onze toekomst samen", voegde hij er nog aan toe.

Hard

Helaas laten veel van zijn volgers meteen negatieve reacties achter. "Loopt niet goed af", "Weer een nieuwe golddigger", "Je trapt er alweer in", "Daar gaat zijn geld", "Op het gebied van liefde ben je echt een kneus", "Peter heeft niets geleerd van de vorige", "Deze meid gebruikt je gewoon, Peter", "Blijf op je centen letten", "Godverdomme, we dachten zo dat je iets geleerd had", "Geef ze geen creditcard" en "Ze doet het alleen voor het geld", reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws