Astrid Coppens laat harten van volgers sneller slaan met uitdagende badpakfoto

24052023astridcoppensinstagram
Astrid Coppens heeft een nieuwe badkledingcollectie uitgebracht bij ZEB en op haar Instagrampagina laat ze nu één van die nieuwe badpakken zien. Haar volgers moeten daar meteen wat over kwijt.
Astrid Coppens is vooral bekend geworden door haar glamoureuze leventje in Hollywood, maar dat heeft ze intussen al enkele jaren geleden ingewisseld voor een simpeler leven als de mama van twee kids. Zo is ze al meer dan tien jaar samen met Bram Coppens en in 2019 mochten ze hun eerste kindje Billie-Ray verwelkomen. Eind vorig jaar mochten ze ook nog hun tweede dochtertje Joey-Lee in de armen sluiten.
Van haar kroost krijgen we geregeld leuke beelden te zien op sociale media, maar af en toe deelt ze ook wat meer over haar eiden kledinglijn 'Astrid Black Label'. Die is verkrijgbaar bij de winkelketen ZEB en nu heeft ze een nieuwe collectie met badkleding uitgebracht. "Klaar voor de zomer met de nieuwe badkledingcollectie. De badpakken hebben een ultra flatterende pasvorm en geweldige ondersteuning", schrijft ze erbij.

Wow

Haar volgers zijn alvast fan van haar badkleding. "Zeer mooie badpakken. Ze zitten zeer comfortabel. Ben er echt tevreden over, proficiat", klinkt het onder meer in de comments. Daarnaast hebben ze ook nog wat te zeggen over deze nieuwe foto. "Wauw, wat een mooi figuur en dit na twee mooie kinderen te hebben gebaard. Chapeau" en "Mooi", reageren ze ook nog.