"Wow, wat een talent": Pommelien Thijs ontwerpt trouwjurk voor haar zus Kaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wow, wat een talent": Pommelien Thijs ontwerpt trouwjurk voor haar zus Kaat

"Wow, wat een talent": Pommelien Thijs ontwerpt trouwjurk voor haar zus Kaat

Aan creativiteit geen gebrek bij Pommelien Thijs. Naast zingen en acteren, is ze ook nog eens erg goed in het ontwerpen van outfits. Deze keer maakte ze een bijzonder stuk, namelijk een trouwjurk voor haar zus.

Het gaat hard voor Pommelien Thijs. Ze is bekend geworden door haar rol in '#LikeMe', maar tegenwoordig scheert ze ook hoge toppen als solozangers. Daarnaast schittert ze sinds kort ook in de nieuwe reeks 'Knokke Off'. Toch heeft ze naast zingen, dansen en acteren nog een creatieve uitlaatklep: ontwerpen.

De blondine staat geregeld op de planken in haar eigen creaties, maar nu heeft ze ook een uniek stuk gemaakt voor haar zus. Pommelien kreeg namelijk de eer om een trouwjurk te ontwerpen voor haar zus. Op haar Instagrampagina laat ze daar nu meer van zien én ze showt ook het eindresultaat. Haar fans moeten daar meteen iets over kwijt.

Verbluft

Zo vinden ze de jurk prachtig. "Amai, hoe mooi is dat", "Geweldig", "Multitalent, wauw", "Wat mooi", "Stralen deed ze, keimooi gemaakt", "Dit is te cute", "Je doet dat altijd supergoed", "Wat een prachtig gebaar", "Zo ontzettend mooi", "Jij kan echt alles", "Zoveel talent in jou", "Zo lief en zo mooi" en "Het staat haar geweldig", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws