Roxeanne Hazes spreekt klare taal over ruzie met André en Rachel: "Ik ben vrij"

19092022ROXEANNEHAZESINSTAGRAM
Roxeanne Hazes heeft al voor een langere tijd ruzie met haar broer André en moeder Rachel. De zangeres lost nu een nieuw nummer op haar dertigste verjaardag en ‘Ik ben vrij’ heeft een heel duidelijke boodschap.
Roxeanne Hazes onthulde al even geleden in het programma ‘Beste Zangers’ dat ze verschillende trauma’s heeft opgelopen toen ze jonger was en volgens haar is haar moeder Rachel daar deels verantwoordelijk voor. Na die uitspraak reageerde Rachel meteen fel op sociale media en André nam het ook op voor zijn moeder.
Sindsdien is er zo goed als geen contact tussen Roxeanne en de rest van haar gezin. “Wat mijn familie betreft, sta ik er verder alleen voor. Ik ben een beetje het zwarte schaap”, gaf ze enkele maanden geleden toe in een interview. In haar nieuwe nummer ‘Ik ben vrij’ heeft ze een duidelijke boodschap voor André en Rachel.
In de nieuwe single zingt ze onder meer dat de waarheid altijd op tafel komt. “Metaforisch een manier om een streep te zetten en je grenzen te bewaken. Voor jezelf kiezen en de beste versie van jezelf zijn”, heeft Roxeanne nog te zeggen over het nummer. “Dat is een constant proces, althans voor mij”, voegt ze er nog aan toe.