Studio 100 reageert voor het eerst op geruchten over affaire tussen Julia van K3 en Giovanni Kemper Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Studio 100 reageert voor het eerst op geruchten over affaire tussen Julia van K3 en Giovanni Kemper

Studio 100 reageert voor het eerst op geruchten over affaire tussen Julia van K3 en Giovanni Kemper

Na eerdere geruchten over een affaire met Metejoor beweert het Nederlandse Juicechannel nu dat Julia Boschman haar vriend Ben opnieuw zou bedriegen. Deze keer met de Nederlandse acteur Giovanni Kemper, met wie ze samen te zien in is in de musical 'De 3 Biggetjes'. In Dag Allemaal reageert Studio 100 nu voor het eerst op die geruchten.

Volgens het Nederlandse Juicechannel zou Julia Boschman van K3 het begin februari tijdens een feestje in Antwerpen wel heel gezellig gehad hebben met Giovanni Kemper. Hij is momenteel samen met Julia te zien in de musical 'De 3 Biggetjes', waarin hij de rol van Wolf Waldo vertolkt.

In de musical wordt Julia verliefd op Waldo en ook in het echte leven zouden de twee het dus goed kunnen vinden met elkaar. "Meerdere mensen hebben gezien hoe ze met elkaar stonden te zoenen", beweren enkele spionnen van het Nederlandse roddelkanaal.

Wansmakelijke praktijken

Anja Van Mensel, CEO van Studio 100 Benelux, heeft in Dag Allemaal nu ook gereageerd op die geruchten. Zij weerlegt de roddels. "Wij doen er alles aan om een vleugje plezier en positiviteit in het leven te brengen", aldus de werkgever Julia. "Wij willen een voorbeeld stellen door niet mee te gaan in deze wansmakelijke praktijken", klinkt het.

Populair

Laatste nieuws