"Zo sexy!": Katja Retsin overladen met complimenten nadat ze poseert in uitdagende jurk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo sexy!": Katja Retsin overladen met complimenten nadat ze poseert in uitdagende jurk

"Zo sexy!": Katja Retsin overladen met complimenten nadat ze poseert in uitdagende jurk

Katja Retsin (51) stond afgelopen weekend in Billie, het lifestylemagazine van Het Nieuwsblad. Op Instagram deelt ze daar nu ook enkele beelden van. En die leveren haar heel wat complimenten op.

In Billie praatten zes generaties vrouwen over hun maandstonden. Zo ook Katja Retsin, die zelf in de perimenopauze zit. "Vandaag is Billie rood! Rood van bloed, maar ook van passie", schrijft Katja Retsin op Instagram bij enkele beelden van de fotoshoot.

"Mijn passie voor mijn vak - of het nu presenteren, acteren, schrijven of podcasts maken is - is nog altijd heel groot. En mijn drive ook, ja zelfs op 51. Leve 'Het opvliegend wild' (haar podcast over de perimenopauze, nvdr.). En merci aan al diegenen die mij daarin steunen!", sluit ze haar bericht af.

Knappe madam

De presentatrice krijgt alvast heel wat positieve reacties op de kiekjes, waarop ze onder meer poseert in een sensuele, roze jurk. “Prachtig Katja!”, “Heel mooi, je ziet er fantastisch uit”, “Knapperd”, “Zo sexy!”, “Hoe doe jij dat toch om er zo mooi uit te blijven zien?” en “Knappe madam”, luidt het onder meer in de reacties.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws