Na onthulling van Lynn Van den Broeck: hoeveel verdienen de andere 'Thuis'-acteurs? "Grote verschillen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na onthulling van Lynn Van den Broeck: hoeveel verdienen de andere 'Thuis'-acteurs? "Grote verschillen"

Na onthulling van Lynn Van den Broeck: hoeveel verdienen de andere 'Thuis'-acteurs? "Grote verschillen"

Lynn Van den Broeck vertelde maandag openhartig in 'De Tafel van Gert' over hoeveel ze verdient bij 'Thuis'. Nu onderzocht ook de Gazet Van Antwerpen hoeveel de andere acteurs verdienen bij de populaire soap.

"Ik ben zelfstandige en ik factureer ongeveer 3.500 euro per maand. Da’s een brutobedrag, waar nog belastingen op betaald moeten worden. Ik werk ongeveer 7 à 8 draaidagen per maand voor 'Thuis', dus dan gaat het ongeveer om 500 euro per draaidag", onthulde Lynn Van den Broeck bij 'De Tafel van Gert'.

Maar verdient iedereen evenveel bij de populaire soap? De Gazet Van Antwerpen trok op onderzoek uit en daaruit blijkt dat de dagprijzen van de 'Thuis'-acteurs variëren tussen de 250 en 700 euro bruto per dag. Wie in loondienst werkt, zou nog iets meer verdienen omdat 'Thuis' dan voorrang heeft op andere aanbiedingen.

Frank vs. Simonne

Maar ook onderling zouden er nog grote verschillen zijn, zeker bij de oudere garde. "Annick Segal, die Rosa speelt, verdiende toen bijvoorbeeld meer dan Ann Pira (Nancy). En ik denk niet dat ze dat van elkaar weten", onthult een acteur die lang meespeelde in 'Thuis' aan de krant. En er zou ook lang een kloof geweest zijn tussen de mannen en de vrouwen. Zo zou Pol Goossen (Frank) al heel wat meer verdiend hebben dan Marleen Merckx (Simonne). Toch spelen ze beiden al even lang bij de soap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws