Zangeres Anouk deelt hartverscheurend nieuws: "Tijdens 'The Voice' ongeboren kindje verloren" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zangeres Anouk deelt hartverscheurend nieuws: "Tijdens 'The Voice' ongeboren kindje verloren"

Zangeres Anouk deelt hartverscheurend nieuws: "Tijdens 'The Voice' ongeboren kindje verloren"

De Nederlandse zangeres Anouk (48) is de trotse mama van zes kindjes. Maar vooraleer haar zesde kindje er kwam, moest ze maar liefst drie miskramen doorstaan. Daarover vertelt de zangeres in het Nederlandse magazine &C.

Toen Anouk haar huidige man Dominique ontmoette, had ze al vijf kinderen bij in totaal drie verschillende vaders. De zangeres wilde op dat moment dan ook geen kinderen meer. Maar ze wilde haar nieuwe partner ook het geluk van een kind niet ontnemen.

"Hij zei: ik heb genoeg aan jouw kinderen. Superlief, maar ik voelde me ook schuldig. Hij heeft altijd kinderen gewild, ik wilde hem dat niet ontnemen. Dus zei ik dat ik het nog één keer wilde proberen. One for the team", aldus de Nederlandse zangeres in het magazine &C.

Naweeën tijdens 'The Voice'

Maar dat liep helaas niet zoals gehoopt. Zo kreeg de zangeres maar liefst drie miskramen, waarvan een tijdens de opnames van 'The Voice', waar ze coach was. "De opnames van ‘The Voice’ waren in volle gang. Ik had zelfs eens ’s nachts een miskraam en zat de volgende dag weer op die stoel, nog met naweeën en alles. Nee, dat was niet de beste tijd", aldus Anouk. Gelukkig werd ze uiteindelijk toch zwanger van een dochtertje, Jelizah, die nu al 7 jaar oud is. Daarnaast heeft ze nog 5 kinderen: Benjahmin (21), Elijah (19), Phoenix (18), Jesiah (13) en Sion (9).

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws