-->

Niels Destadsbader is woedend: “Dit stoort me enorm”

Niels Destadsbader is woedend: “Dit stoort me enorm”
Maandag 21 Oktober 2019 - 16:00   I  Bron: Gazet van Antwerpen   I  

Niels Destadsbader is waarschijnlijk de populairste Vlaamse zanger van het moment. Toch zijn er blijkbaar collega’s die de zanger zijn roem niet gunnen. In de Gazet van Antwerpen spreekt hij zich hierover uit.

Het geheime recept voor zijn succes omschrijft Niels Destadsbader in twee woorden: keihard werken. En al dat werken loont: uitverkochte Sportpaleizen, een karrenvracht aan MIA’s, en met ‘Boven de wolken’ bracht hij ook zijn derde album uit, waarmee hij naar eigen zeggen ook een heel nieuw publiek mee bereikt.

Niels Destadsbader is niet langer exclusief voor jonge meisjes, maar evenzeer voor gasten van mijn leeftijd”, zegt Niels. “Ik voel echt dat ik iets heb opgebouwd.” Ondertussen is zijn naam even bekend als zijn knappe gezicht, luidt het bij de zingende presentator.

Andere sfeer

Er zijn echter mensen, met name andere artiesten, die Niels zijn succes niet gunnen. Dat valt vooral op bij de MIA’s, zegt de zanger. “Er zijn wel nog steeds bepaalde linksere artiesten die mij niet als hun gelijke zien en dat stoort me. Als ik rondloop in de coulissen van Zomerhit of ik ben op de MIA’s: dat is een heel andere sfeer. Als ik dan zoals dit jaar vijf MIA’s win, is het extra raar."

Niels begrijpt de artiesten niet die het onderscheid maken. “Of je nu muziek wil maken om iedereen te plezieren of je wil daar hard over nadenken in een donkere kamer, dat is allemaal goed”, klinkt het relativerend.

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  showbizz  I  n365  I  MIA's