Zangeres Natalia: "Ik heb besloten om een andere weg in te slaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Natalia: "Ik heb besloten om een andere weg in te slaan"

Zangeres Natalia: "Ik heb besloten om een andere weg in te slaan"

Natalia heeft een opmerkelijke boodschap gedeeld op Instagram. Ze zet haar manager in de kijker, die ze heel dankbaar is. Zeven maanden geleden besloot ze afscheid te nemen van Stijn Peeters als manager en door te gaan met Frank Delang.

"This one... 7 maanden geleden besliste ik een andere weg in te slaan en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Al meer dan 5 jaar mijn tourmanager en vandaag al 7 maanden ook mijn manager. Time flies when you’re having fun…Het maakt me blij en dankbaar dat jij aan mijn professionele zijde staat, me steunt en buffert in zowel goede als kwade tijden", aldus Natalia.

"Een schoon mens, met inzicht, feeling en het hart op de juiste plaats, DAT is wat ik nodig had. Ik ben al lang fan van SAMEN-werkingen, want alléén bereik je niets. Mensen die willen deel uitmaken van een overzichtelijk en transparant TEAM, In de hoop dat iedereen op dezelfde golflengte zit en de neuzen in dezelfde richting wijzen.Dankzij u, en onze pa die van hierboven mee een oogje in het zeil houdt, voel ik me stillekes aan terug een beetje ‘GROOT’ 😉🙏🏽❤️I trust the universe!"

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws