Zaterdag 2 November 2019 - 17:30   I   Foto: Pixabay  I   Bron: Metro  I   door Redactie

Hartverscheurend: 13-jarig meisje gaat door de hel nadat vader haar op gruwelijke manier misbruikt

Shannon Clifton (19) uit Derby, Engeland, werd toen ze dertien jaar oud was zes jaar lang misbruikt door haar eigen vader. Het meisje werd driemaal van hem zwanger.

Hartverscheurend: 13-jarig meisje gaat door de hel nadat vader haar op gruwelijke manier misbruikt

De ouders van Shannon scheidden toen ze vijf was en beleefde tijden van absolute horror wanneer ze bij haar vader verbleef. Ze werd op sommige dagen tot vier keer toe verkracht, en op de leeftijd van amper dertien jaar, werd ze zwanger, en beviel ze van haar vaders kind. Het was de derde maal dat Shannon zwanger werd, nadat ze eerder op 11- en 12-jarige leeftijd een miskraam kreeg.

“In het begin toen ik bij mijn vader was, was het leuk. Maar plots werd hij agressief. Ik kwam thuis van school en hij begon me zonder reden te slaan. Na een tijdje wende ik daar wel aan”, vertelt ze aan Metro.

Adoptie

Daarna begon het seksueel misbruik. Shannon zegt dat haar vader haar vaak verkrachtte vlak voordat ze naar school vertrok, en ook weer wanneer ze thuiskwam. In het midden van de nacht maakte hij haar wakker om seksuele betrekkingen met haar te hebben.

Uiteindelijk werd ze geholpen door haar leerkrachten. Zij belden de politie nadat ze merkten dat Shannon op haar dertiende hoogzwanger bleek. Ze beviel van een zoontje, maar deze werd opgegeven voor adoptie. Shannon hoopt nu dat ze snel in contact met hem kan en mag komen. Haar vader kreeg een celstraf van 10 jaar.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  n365  I  verkrachting  I  misbruik