Maandag 20 Januari 2020 - 20:30   I   door Redactie

'Didier Lamkel Zé gaat Antwerp nu écht verlaten'

'Didier Lamkel Zé gaat Antwerp nu écht verlaten'

Didier Lamkel Zé is één van de beste - zo niet dé beste - spelers bij Royal Antwerp FC. Toch heeft de Kameroener zich de afgelopen tijd helemaal onmogelijk gemaakt bij zijn club. Een transfer lijkt in de maak en Lamkel Zé zal Antwerp nu ook écht gaan verlaten.

Volgens Peter Vandenbempt is Lamkel Zé aan zijn laatste maanden bij Antwerp bezig. "Ik zou hem het ritje nog laten uitzitten tot het einde van het seizoen", stelt Vandenbempt bij Sporza. "Hij kan nog altijd een wedstrijd beslissen. Maar voor een langere toekomst heb ik er een streep door getrokken door zijn gedrag op de winterstage."

"Die winterstage was de doodsteek. Na alles wat er al gebeurd is, werkte hij zó'n stage af: niet lopen, de bus missen, niet opdagen voor een training, rood pakken in een oefenmatch,... Dan mag je hem stilaan bij de hopeloze gevallen catalogeren. Mensen met metier als Bölöni en D'Onofrio hebben op hem ingepraat, maar het helpt niet."

"Dit is natuurlijk doodzonde"

"Uit wat Wesley Hoedt zegt, leid ik ook af dat de spelersgroep hem heeft opgegeven. Hij traint nog mee, maar eigenlijk hoort hij er niet meer bij. Dit is natuurlijk doodzonde. Ergens hoop je dat hij toch nog eens het licht ziet, ook al is hij al 23 jaar. Maar bij Antwerp zie ik dat niet meer gebeuren", besluit Vandenbempt.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  voetbal