Woensdag 13 Februari 2019 - 10:30   I   door Timothy Collard

RSCA-speler maakt het Rutten moeilijk: “Hein had nooit ontslagen moeten worden”

Het lijkt er andermaal bovenarms op te zitten bij RSC Anderlecht. Nieuwbakken trainer Fred Rutten moest na het ontslag van Hein Vanhaezebrouck voor de ommekeer zorgen, maar is daar voorlopig nog niet in geslaagd. En dat leidt tot frustraties.

RSCA-speler maakt het Rutten moeilijk: “Hein had nooit ontslagen moeten worden”

Er ontstonden in de voorbije dagen en weken problemen tussen Rutten en Adrien Trebel, één van de belangrijkste spelers in de paars-witte kleedkamer. Trebel is allesbehalve een fan van de nieuwe T1 van Anderlecht, zoveel is wel duidelijk.

"De speler voelde veel meer respect onder Hein Vanhaezebrouck, die een fan van hem was. Wat hem betreft, had Hein nooit ontslagen moeten worden, want Rutten behandelt hem nu als een jonge gast zoals Jérémy Doku, die nog alles te bewijzen heeft", schrijft Het Nieuwsblad.

Provocatie

"In zijn ontevredenheid liet Trebel het ook niet na om Anderlecht te provoceren. In de thuismatch tegen Eupen ging hij breedlachend zitten pronken naast zijn makelaar Mogi Bayat, de zaakwaarnemer die paars-wit het liefst zou verbannen. Het bestuur kon daar niet mee lachen, maar trof geen sancties om de boel niet te laten escaleren", besluit de krant.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal  I  Rutten  I  Trebel