Dinsdag 25 Februari 2020 - 09:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Story  I   door Redactie

Slecht nieuws over ernstig zieke Johny Voners: “Dit is echt geen goed teken”

Johny Voners (74) last even een pauze in voor zijn nieuwe kankerbehandeling. Zijn vrienden Nicole en Hugo zijn er niet gerust in.

Slecht nieuws over ernstig zieke Johny Voners: “Dit is echt geen goed teken”

"Dat hij weer een behandeling moet ondergaan, is geen goed teken”, zucht Hugo in Story. “Ik heb Johny veel sterkte gewenst via sms, maar hij heeft nog niet gereageerd. Zijn hoofd staat er waarschijnlijk niet naar. Ik hoop dat hij erdoor komt.” Even een bezoekje brengen zal er ook niet van komen. “Nee, dat ga ik niet plots doen. Ik weet trouwens ook niet waar hij momenteel woont. Maar we zien wel hoe het loopt."

“Sinds de scheiding van Janine (Bischops, nvdr.) ligt het moeilijk”, zegt Hugo. “Ik vind het heel spijtig wat er tussen hen gebeurd is, want we hebben ons destijds rot geamuseerd met ons vieren.” Na de scheiding werd de relatie tussen Johny en Nicole en Hugo moeilijker. “Hij zegt dat we voor Janine hebben gekozen, maar dat is niet zo, we hebben de deur altijd opengelaten."

SMS

“Ik had hem voorgesteld om te komen praten toen hij bij ons in de buurt moest optreden, maar daar heeft hij nooit op geantwoord”, aldus Hugo. “Toen hij vorig jaar de eerste keer met kanker werd geconfronteerd, heb ik hem wel een sms gestuurd en toen heeft hij wel geantwoord, dat was fijn."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Johny Voners  I  Nicole  I  Hugo  I  shownieuws  I  kanker