-->

Makers van ‘Thuis’ hebben zeer belangrijk nieuws voor de fans: “Op 25 mei begint het”

Makers van ‘Thuis’ hebben zeer belangrijk nieuws voor de fans: “Op 25 mei begint het”
Dinsdag 19 Mei 2020 - 14:00   I   Foto: VRT   I  Bron: Eén  I  

‘Thuis’ verdween door de coronacrisis vroeger dan gepland van het kleine scherm. Zender Eén komt nu met een geweldig alternatief naar buiten voor elkeen die fan is van de populairste soap van Vlaanderen.

Vanaf 25 mei zal bij 'De Madammen' op Radio 2 elke dag de podcast ‘Ik, Karin’ te horen zijn. Hierin zullen de luisteraars het veelbesproken personage Karin Baert nog leren kennen dan op televisie. 25 afleveringen lang kruip je mee in de ziel van Karin: advocate, ex van Tom, moeder van Kobe, maar volgens velen de grootste feeks van Thuis. "Wie is Karin Baert? En waarom is ze geworden wie ze is?"

Hoewel Karin niet bepaald een goeie indruk naliet op het einde van het 25ste seizoen, leefden de fans massaal mee met haar. Om hen niet thuisloos achter te laten tot na de zomer, wil Eén op dat begrip en medeleven dieper ingaan en een unieke kijk geven in de ziel van deze straffe vrouw.

Podcastkanalen

Vanaf maandag 25 mei kan je elke dag om 11.10 uur een nieuwe aflevering van 5 minuten beluisteren op één.be en op alle gebruikelijke podcastkanalen (Spotify, iTunes en Google Podcasts). Elke vrijdagochtend zullen de afleveringen gebundeld worden in een weekverhaal van 25 minuten.

TAGS  I  Thuis  I  Karin Baert  I  Eén  I  shownieuws  I  podcast  I  De Madammen