Vrijdag 9 Oktober 2020 - 09:00   I   door Redactie

Géén RSCA: Sluit Romelu Lukaku carrière af bij déze JPL-topclub?

Géén RSCA: Sluit Romelu Lukaku carrière af bij déze JPL-topclub?

Romelu Lukaku maakt er geen geheim van dat hij op het einde van zijn carrière mogelijk weer in de Jupiler Pro League komt voetballen. Dat zou dan mogelijk niet bij Anderlecht zijn.

Volgens Bart Lagae, journalist van Het Nieuwsblad, zijn er niet veel mensen in het Belgische voetbal die Lukaku terug kunnen halen. "Als Romelu Lukaku ooit zijn carrière in België wil afsluiten, is Luciano D’Onofrio misschien degene die het voor elkaar kan brengen", aldus Lagae.

D'Onofrio is aan de slag als sportieve baas van Antwerp. Laat hij nu net Jordan Lukaku, de broer van Romelu, naar Antwerp gehaald hebben. "Voorzitter Paul Gheysens kijkt vol bewondering naar zijn sportief directeur", laat Lagae optekenen. "Hij zou zijn portefeuille soms wijd willen opentrekken om Antwerp nog sneller te laten groeien. Maar D’Onofrio vindt het zinloos meer geld uit te geven dan strikt genomen hoeft. Hij moet zowat de enige technisch directeur ter wereld zijn die beter met een kleiner dan met een groter transferbudget werkt."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  sport  I  voetbal