Vrijdag 23 Oktober 2020 - 12:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Makers van ‘Familie’ droppen bom en doen kijkers versteld staan: “Dit gebeurt maandag al”

Makers van ‘Familie’ droppen bom en doen kijkers versteld staan: “Dit gebeurt maandag al”

De voorbije week zaten de kijkers van ‘Familie’ op het puntje van hun stoel doordat de ene na de andere spannende aflevering van hun favoriete soap te zien was. De makers van de VTM-reeks hebben goed nieuws voor de fans.

"Vanavond steken we qua suspense nog een tandje bij", zegt Wim Feyaerts, creative producer van ‘Familie’ in Het Laatste Nieuws. "De kijker verwacht dat ook, want die voelt ook aan dat Quinten weet wie de ontvoerder van Hanne is en dat de corrupte inspecteur De Pelsmaeker zijn job wil afwerken en ook Jonas wil treffen.” Door de coronacrisis konden enkele geplande scènes niet doorgaan, zoals een groot huwelijksfeest.

“Om dezelfde reden hebben we ook een vuurgevecht en een wilde achtervolging in het verkeer niet behouden”, aldus Feyaerts. “We hebben wel geprobeerd om een aflevering met dezelfde verhaallijnen en suspense te maken. Het voordeel van deze uitgestelde finale is dat de kijkers geen twee zomermaanden moeten wachten op het vervolg. Dat volgt maandag al”, lacht hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  VTM  I  soap  I  shownieuws