-->

Kelly Pfaff haalt furieus uit: “Ik vind het belachelijk, zoek toch een hobby"

Kelly Pfaff haalt furieus uit: “Ik vind het belachelijk, zoek toch een hobby
Donderdag 25 Maart 2021 - 16:30   I   Foto: Photonews   I  

Nog al te vaak worden vrouwen gediscrimineerd door mannen die gewoon niet beter weten. Kelly Pfaff en haar dochter Shania Gooris hadden over dit thema een gesprek met WIFTM (Women in Film, Television & Media Belgium).

“Onderweg naar hier kwamen wij aan de hoek van de straat en riep er iemand: ‘Hello, ladies’”, laat Kelly weten. “Mijn reactie was daarop: ‘Gedraag u’, Shania keek eens bedenkelijk. Waardoor dat je iemand verbaal hebt, en iemand die fysiek laat merken dat iets ‘not done’ is. Die heeft zich dan stilletjes omgedraaid en is weggegaan.”

"Mama is heilig, andere vrouwen niet"

“Een man wordt - in de goede orde - opgevoed door zijn moeder”, vertelt Kelly. “Hij wordt ondersteund, begeleid en wordt positief gestimuleerd om het beste uit zijn leven te halen. Ik snap dan niet dat er, wanneer die man volwassen wordt, een klik in zijn hoofd komt waardoor die vrouw die hem heeft opgevoed ineens ‘minder’ is. De mama zal heilig zijn, alle andere vrouwen niet. Dat is toch bizar?”

“De persoon die het doet, voelt er eigenlijk nog het minste van”, merkt een zichtbaar geïrriteerde Kelly op. “De enige reden waarom hij zich schaamt, is omdat hij betrapt werd. Maar de familie en de kinderen dragen daar wel de gevolgen van. En alleen maar om te tonen dat je een alfamannetje bent. Ik vind dat belachelijk. Zoek een hobby.”

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  Shania Gooris  I  shownieuws  I  n365