'Familie'-acteur Peter Bulckaen verklapt over Mathias en Vanessa: “Dit gaan ze doen” Buitenland
Buitenland

'Familie'-acteur Peter Bulckaen verklapt over Mathias en Vanessa: “Dit gaan ze doen”

'Familie'-acteur Peter Bulckaen verklapt over Mathias en Vanessa: “Dit gaan ze doen”

Zit de onthulling van Lars’ vader - en Ravens grootvader - eraan te komen in 'Familie'? Hij zet deze week namelijk alles op alles en huurt zelfs een privé-detective in. Dat verklapt acteur Peter Bulckaen, die de rol van Mathias speelt in de VTM-soap.

“Deze week komt Lars te weten dat Brigitte hem op een vals spoor heeft gezet in de zoektocht naar zijn vader”, zegt Peter aan Het Laatste Nieuws. “Maar Lars kennende zal hij niet opgeven. Hij huurt zelfs een privé-detective in.”

Ook Rudi staat deze week in de belangstelling. Bij Wolff & Bos wordt zijn carrière gevierd. “Eindelijk is het zover. Onze Rudi wordt in de bloemetjes gezet met een retrospectief voor zijn hele oeuvre”, vervolgt peter.

En ook voor de romantische zielen onder de ‘Familie’-kijkers heeft de acteur goed nieuws. “Ja, we hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het grote moment aangebroken”, aldus Peter. “Mathias nodigt Vanessa uit voor een etentje”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws