'Familie’-kijkers geloven hun ogen niet: “Dit is een absolute schande” Buitenland
Buitenland

'Familie’-kijkers geloven hun ogen niet: “Dit is een absolute schande”

'Familie’-kijkers geloven hun ogen niet: “Dit is een absolute schande”

In ‘Familie’ lijkt Jan Van den Bossche de hele tijd tegen iedereen gelogen te hebben. Het personage gespeeld door acteur Jef De Smedt is in het geniep Simon nog gaan bezoeken. Daar kunnen de kijkers toch niet echt mee lachen.

“Foei Jan, Simon in het geheim bezoeken… Dit is echt afschuwelijk!”, klinkt het op de sociale media. “Benny had groot gelijk: psychopaten veranderen nooit. Dat is onmogelijk. Levenslang of afschieten zijn de enige goede opties.”

“Jan, jij leugenaar!”, briest een dame. “En de manier waarop hij binnenkwam bevestigde dat hij al langer contact had met Simon. Ik krijg spontaan een woedeaanval van hem!” “Echt, hè”, reageert een ander hierop. “Ik word kwaad van Jan. Wat een vuile smeerlap!”

“Wat een absolute schande”, lezen we nog. “Jan verdient een paar lappen rond zijn oren. Maar ik had het wel gedacht, hoor, na zijn reactie toen Benny hem erover aan sprak. Toen deed hij zo raar!” En ook: “Daar ben ik nu ook van geschrokken, en zó liegen tegen Benny, foei Jan!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws