Donderdag 22 April 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck is razend op Club Brugge

Hein Vanhaezebrouck is razend op Club Brugge

AA Gent maakt een moeilijk seizoen door. Het kon zich ternauwernood plaatsen voor play-off 2, maar dat maakt trainer Hein Vanhaezebrouck niet instant gelukkig. En het feit dat Club Brugge met één van zijn belangrijkste pionnen gaat lopen, maakt Vanhaezebrouck er niet gelukkiger op...

Club Brugge maakte enkele dagen geleden bekend dat het Gertjan De Mets wegplukt bij AA Gent. De videoanalist van De Buffalo's verlaat de Ghelamco Arena en zet zijn carrière in de zomer verder bij Club. En dat steekt toch bij AA Gent.

De Mets groeide uit tot een belangrijke en gewaardeerde pion bij AA Gent. T1 Hein Vanhaezebrouck zou naar verluidt razend zijn op Club Brugge. Hij vindt het maar niets dat blauw-zwart de videoanalist kwam weghalen.

Gedestabiliseerd

Vanhaezebrouck wil de wederopstanding van AA Gent inzetten, maar op deze manier wordt de club nog voor aanvang van het nieuwe seizoen gedestabiliseerd. Iets wat Vanhaezebrouck absoluut wil vermijden. Hij wil op korte termijn opnieuw met Club Brugge om de titel kunnen strijden. Bij Club lachen ze ongetwijfeld in hun vuistje.

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Hein Vanhaezebrouck  I  voetbal