-->

Martínez doet straffe onthulling over Eden Hazard: "Ik moet dat toegeven"

Martínez doet straffe onthulling over Eden Hazard:
Zondag 27 Juni 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Roberto Martínez heeft zich in een interview met ESPN nog eens uitgelaten over de situatie van Eden Hazard. De bondscoach onthulde dat het een tijdje geleden lang niet zo goed ging met de aanvaller van Real Madrid en de Rode Duivels.

"Het is een lang proces. Ik moet toegeven dat ik me zorgen maakte", tekent Het Laatste Nieuws op uit het gesprek. "Hij genoot niet meer van het leven", doet Martínez nog een straffe onthulling. Het bewijst dat Hazard diep heeft gezeten. "Zijn lichaam deed niet wat het de afgelopen vijftien jaar had gedaan. Dat is moeilijk om dragen", aldus Martínez nog.

"Wie blessuregevoelig is, is het gewend om met dergelijke situaties om te gaan. Die beseft dat het lichaam elk moment kan instorten. Maar Eden is zo niet. Hij had nooit last van blessures. In acht seizoenen in de Premier League - de meest veeleisende competitie ter wereld - miste hij amper twintig wedstrijden..." 

"Verdrietig en neerslachtig"

Martínez zag Hazard in maart de knop omdraaien. "Toen ik Eden in maart zag, was hij erg verdrietig en neerslachtig. Vanaf dat moment is hij hard beginnen werken, wat een stimulans was om het geluk te hervinden. Tegen Finland zag ik voor het eerst sinds lang een blije Eden. Iemand die van het spelletje genoot. En als Eden gelukkig is, zijn wij als team ook veel beter", besluit de bondscoach.

TAGS  I  Roberto Martinez  I  Eden Hazard  I  Rode Duivels  I  sport  I  voetbal